Algemene rekening
IBAN: NL53RABO0149112254

Rekening projecten
IBAN: NL94RABO0156252074

Ontwikkelingshulp Kenia
Nieuws
 
SIDN-medewerkers kiezen voor vakschool
Meerdere SIDN-medewerkers besloten om het inititatief van hun collega Jurgen van der Mark een warm hart toe te dragen met hun jaarlijkse gift voor het goede doel. Lees meer
 
Nieuwsbrief
Laatste nieuwsbrieven. Lees meer
De Tele Family zet zich in voor een ontwikkelingsproject in Mombasa waar toekomst wordt geboden aan alleenstaande moeders en kinderen in de Likoni sloppenwijk. Alleenstaande moeders ontvangen een microkrediet en ondersteuning om voor een zelfstandig inkomen te kunnen zorgen. De kinderen worden opgevangen in een veilige dagopvang of gaan naar school. Op deze manier is er een hoopvolle toekomst voor de kinderen, ze krijgen eten, verzorging en onderwijs, en de moeders hebben de handen vrij om te werken.
Lees meer.
Sponsoring
Veel kinderen in de sloppenwijken van Kenia hebben geen hoopvolle toekomst: Er is voor hen geen scholing, geen opvang, alleen de dagelijkse strijd om het bestaan. De Tele Family is voor deze kinderen op zoek naar sponsors die voor 27 euro per maand een kind willen helpen.
Klik hier en kijk welke kinderen nog op een sponsor wachten. Bent u de volgende sponsor? U kunt een kind heel concreet helpen aan een betere toekomst.
Skills Center - Ieder z'n vak!
Een nieuw project voor de Tele Family is de ontwikkeling van een Skills Center waar jongeren na afronding van de middelbare school terecht kunnen voor de laatste fase op weg naar zelfstandigheid. Jongeren zullen worden getraind in een vak en kunnen zich hierin bekwamen onder begeleiding van een ervaren coach. Lees meer.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: info@telefamily.nl